Waldhuske

Het totale woonopervlak van circa 130 vierkante meter biedt met gemak ruimte voor 6 personen. En dat geldt al helemaal voor de ruime bostuin, want met een oppervlakte van bijna 1.000 vierkante meter is dat een oase in het toch al zo mooie Drenthe. De foto's spreken wat dat betreft ongetwijfeld voor zich. 

De woning is heel sfeervol. Of het nu lente, zomer, herfst of winter is, iedereen zegt "wat is het hier heerlijk". 

In de woon/op-kamer staan een 3+2 zits bankstel, salontafel, dressoir, tv-meubel, 2 losse relaxstoelen met voetenbank en hoge kast en nog wat klein-meubelen. Uiteraard is er een (flatscreen) TV, Radio, CD en Blu-ray speler. Naast de half open keuken staat de eethoek, tafel met 6 stoelen. In de winter en op koude avonden is de aparte houtkachel een prima sfeermaker, warm en nog milieuvriendelijk ook. In de keuken vindt u de 4-pits gasplaat, rvs afzuigkap, een combi-magnetron, koelkast met vriesvak en een vaatwasmachine. In de ruime badkamer vindt u een bad, aparte douche, wastafel en het toilet. Voor onze gasten is een beveiligde Wi-fi verbinding gratis beschikbaar.

Met twee ruime en gezellige slaapkamers, elk met 2 box-spring bedden (los of tegen elkaar te plaatsen) hebben 4 volwassenen een heerlijke slaapplaats. In de bedstede met een matrasmaat van 140 bij 200 cm kunnen ook 2 volwassenen slapen, maar deze ruimte is vooral heel leuk voor kinderen. Alle bedden zijn voorzien van dekbedden. Op elke slaapkamer is een kast aanwezig, zitje, nachtkastje en schemerlampjes. In een van de slaapkamers staat een extra TV. Op de gang boven is ook nog een ruime bergkast.

De buitenom te bereiken binnen-berging herbergt een moderne wasmachine, geheel tot uw beschikking. Uiteraard staat er ook een droogrek en zijn er knijpers. Naast deze berging beschikt u ook over de in de tuin geplaatste houten schuur, vooral heel handig voor het bergen van bijvoorbeeld uw fietsen.

In de tuin staan houten meubelen, op het grote terras achter, opzij van de woning en op het kleinere ronde terras aan de voorzijde. Voor de meubelen op het grote terras, zijn kussens aanwezig. Bij de woning hoort een eigen parkeerplek.

Dat gevoel van genieten komt zeker ook door de prachtige omgeving. Het landgoed Wildrijck is onderdeel van het Drents Friese Wold, en dat betekent dat u op 't HertenSpoor 110 ook direct midden in de natuur zit. Altijd de heerlijke frisse (bos)lucht, het gefluit van de vele soorten vogels, het geritsel van de eekhoorns, en verder vooral stilte. Geen drukke weg, geen herrie. Nog geen 50 meter en u staat midden in het bos.

Landgoed Wildrijck is zo opgezet dat u veel privacy heeft. Tussen de verschillende waldhuskes staan geen hekken of muurtjes. De verschillende tuinen worden verdeeld door gebruik te maken van meer natuurlijke afscheidingen zoals niet al te hoge struiken en kleine heuveltjes. Toch geniet u echt van veel vrijheid.