't Wildryck

Landgoed 't Wildryck is ontstaan temidden van de bossen aan de rand van Nationaal Park het Drents Friese Wold. De metershoge bomen stonden er al eerder dan de vakantiewoningen en hebben dan ook de oudste rechten. De woningen zelf zijn particulier eigendom, waardoor niet één huisje gelijk is. Landgoed Wildryck ademt een sfeer van rust, verleidt elke gast tot een rustiger ritme en dompelt u onder in een sfeer van verwennerij. 

Centrumgebouw
Meteen bij binnenkomst van het park ziet u het rietgedekte centrumgebouw. Het centrumgebouw biedt plaats aan de receptie, overdekte zwembad met peuterbassin, het Grand Café met bar en biljart, en het sfeervolle restaurant met open haard. Voor alle informatie, het huren van fietsen of skelters, het reserveren van de tennisbaan en nog veel meer bent u van harte welkom bij de receptie. 

Er is heel wat te doen ….
Rondom het centrum- gebouw zijn de meeste voorzieningen te vinden. Het Grand Cafe en het Restaurant zijn zeker een aanrader om eens gezellig te gaan genieten van het eten en drinken. Het overdekte zwembad, met apart peuterbassin is ook wanneer de zon niet de hele dag schijnt een plek om lekker te ontspannen of juist in te spannen! Het zwembad is voor u als gast van 't HertenSpoor 110 op ’t Wildryck overigens geheel gratis.

Naast het gebouw is er ook een all-weather tennisbaan (tegen betaling). Voor de kinderen is verderop in het park ook een leuke en spannende zandverstuiving met klimkasteel en speeltoestellen: ouderwets ravotten in de natuur en nieuwe vriendjes en vriendinnetjes maken.

Georganiseerde activiteiten
Naast de vaste mogelijkheden worden er op het park regelmatig allerlei activiteiten ondernomen, voor zowel jong als oud. Wat die activiteiten zijn varieert met het seizoen, het weer en de mogelijkheden van het moment. Informeer bij de receptie wat er op allemaal te doen is. U zult soms verbaasd zijn over de verschillende leuke, slimme, sportieve of leerzame dingen die er allemaal ondernomen worden.

Er is nog veel meer te doen in de omgeving
Kijk verderop bij "Activiteiten" voor tips over wat er allemaal in de omgeving te doen is.

Dance party, uitgaansleven, discotheken ...
In de wat verdere omgeving is het zeker te vinden, maar als het juist hierom gaat is 't Wildryck misschien net wat te rustig.