Actviteiten

Sporten, Culinair, Shoppen, Relaxen, Natuur.....
Het kan echt allemaal in Drenthe wanneer u uw vakantie doorbrengt op 't HertenSpoor 110. De omgeving is ideaal voor de beoefening van vele sporten. De faciliteiten daarvoor zijn er ook. En na het sporten heerlijk uit eten, of tussendoor een dag uitgebreid shoppen in een van de omliggende plaatsen. Relaxen of vele kilometers wandelen, fietsen of mountain biken, of paardrijden. En dan bijvoorbeeld een biertje drinken op een terrasje.

Er is zoveel meer te zien en te doen dan velen in eerste instantie verwachten. Een sportieve inslag past perfect bij Drenthe met de uitgestrekte natuurgebieden die in alle seizoenen uitnodigen om ontdekt te worden. Maar wees gerust, als u alleen wilt relaxen kan en mag dat uiteraard ook!

Golf
Heeft u wel eens gedacht aan een weekje golfen in Drenthe. Direct in de omgeving zijn er meerdere interessante banen te vinden waar u gastvrij zult worden ontvangen. 't Hertenspoor is een prima uitvalsbasis. 

Paardrijden, mountain-biken
De omgeving is perfect voor paardrijden of mountain biken. Er zijn in de natuur vele kilometers aan paden voor ruiters en fietsers uitgezet. In de directe omgeving zijn er verschillende maneges. OIp het landgoed en in Diever kunt u eventueel fietsen huren.

Tennis
Direct op het park vindt u een all weather tennisbaan, maar ook in de omgeving kunt u terecht voor een stevige match.

Hardlopen, cross country
De uitgestrekte natuur is ideaal om te gaan hardlopen, joggen of cross country running. Plezierige bijkomstigheid is de zuivere boslucht.
 Maar wees niet verrast dat tussen de weilanden soms ook de geur van stal nog is te ruiken.

Vogels spotten
Zowel in de weilanden, langs de overs van de vele natte gebieden als ook in de bossen is een grote verscheidenheid aan vogels te spotten. Alleen in de tuin van 't Hertenspoor komt u al vele soorten vogels tegen. Uiteraard wel afhankelijk van de tijd van het jaar.

Shoppen
Ok, Diever, Dwingeloo en Havelte zijn geen wereldsteden, maar u treft er wel verschillende leuke winkels aan. Voor het wat zwaardere werk gaat u echter naar Assen, Groningen, of bijvoorbeeld Heerenveen. De kans is erg groot dat u verrast zult worden door de goede en gezellige shop-mogelijkheden.